Spaans leren is leuk!

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)

Om goed te kunnen leren is het belangrijk dat je in de juiste omgeving leert. Daarom krijg je bij ons, als je dat wilt een gratis proefles. Je kijkt mee in een groep die al een paar lessen gehad heeft. Zo ervaar je of het iets voor jou is.

Meld je aan en geef aan dat het om een proefles gaat.

Wil je in een bestaande groep instromen maar vind je het moeilijk je niveau te bepalen, ik help je graag met beslissen. Dus als je vragen hebt…… mail of bel me gerust!

Patricia Hoevenaars - Spaans Leren Eindhoven
 • Meld je vrijblijvend aan

 • Je gegevens zijn 100% veilig

 • Snel een antwoord op je vraag

 • We beloven je nooit spam te sturen

Spaans leren Eindhoven – ¡Adelante!
Professor Horowitzstraat 200 (eerste etage)
5651 GW Eindhoven (Strijp-S)
Nederland

Email: info@spaanslereneindhoven.nl
Tel: 06-22156666


  Reviews van onze cursisten

  2 juli 2024

  Ik heb de cursus ‘Spaans voor beginners’ gevolgd. Samen met een geweldig gezellige en gemotiveerde groep cursisten heeft Patricia ons meegenomen in de beginselen van de Spaanse taal. Heel knap hoe ze het programma aanpaste op onze vragen, maar dan ook weer terugpakte naar de les! Ik heb veel geleerd; ik kwam met nul kennis binnen maar heb de opgedane kennis al kunnen én durven toepassen op Spaanse grond.

  Een aantal anderen gaan verder met de vervolgcursus, wellicht dat ik me hiervoor ook aanmeld.

  Ineke
  20 juni 2024

  Ik heb de cursus “Spaans voor beginners” gevolgd. Patricia is enthousiast en heeft ons op een erg leuke, manier de eerste stappen laten zetten in het begrijpen en spreken van de Spaanse taal.

  Tayfur
  20 juni 2024

  Wij hebben de cursus “Spaans voor beginners” gevolgd. Patricia is enthousiast en heeft ons op een erg leuke, interactieve, manier de eerste stappen laten zetten in het begrijpen en spreken van de Spaanse taal. De sfeer was zeer ontspannen, niets moet en het boekje is grotendeels als leidraad gebruikt. Wij gaan zeker door met de vervolgcursus en hopen dat we weer zo’n een leuke groep treffen. Absoluut een aanrader !

  Ingrid en Ton
  20 juni 2024

  Wat een feestje, de Spaanse lessen van Patricia Hoevenaars! De lessen zijn gericht op spreken in een fijne ontspannen sfeer. Helemaal top. Vandaag was voor mij de laatste les van de beginnerscursus. Gestart met nul kennis van de Spaanse taal. En nu, nu kan ik in een restaurant eten bestellen zoals het hoort, kan ik me redden bij de receptie van een hotel en begrijp ik het als iemand me de weg wijst. En … ik weet nu dat ‘quanta costa’ beslist géén Spaans is! Ik kijk nu al uit naar de vervolgcursus. Tot ziens in september Patricia.

  Jolanda
  10 april 2024

  Een goed te volgen cursus omdat het op een ontspannen, interactieve en gezellige manier wordt gegeven, gericht op het spreken. Niks ‘moet’ is het motto van Patricia, want waar het om gaat is dat je met plezier een taal leert spreken! Door haar manier van aanpak en de leuke groep, ben ik gemotiveerd en met het vervolg van de cursus bezig.

  rachelle
  27 november 2023

  Na mijn pensioen wilde ik mijn hersens blijven trainen. Had heel lang geleden al een Spaans gehad, dus wat was beter om weer te beginnen. Patricia geeft heel makkelijk les, niet teveel uit het boekje. De tijd is zo voorbij. Henriëtte Lodewijks

  Henriëtte Lodewijks
  7 november 2023

  Patricia geeft op een gezellige en ongedwongen manier les. Niet op de ‘ouderwetse’ manier, maar door in de les veel te oefenen met Spaans spreken.

  Saskia Spackler
  30 oktober 2023

  Super leuk leerzaam en ongedwongen.

  Niet vanuit het boekje maar inspelen op wat vanuit de groep komt

  Saskia van Muyden