Schrijf je vandaag nog in voor een proefles

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 12 reviews)

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een proefles bij te wonen voordat je begint. Ik help je graag met beslissen, dus als je vragen hebt…… mail of bel me gerust!

Om goed te kunnen leren is het belangrijk dat je in de juiste omgeving leert. Daarom krijg je bij ons een gratis proefles. Zo ervaar je eerst of het iets voor jou is. Vind je het leuk, dan pas echt inschrijven. Zo start jij risicoloos met deze cursus Spaans.

Meld je aan en leer eerst de docent en medecursisten kennen.

Patricia Hoevenaars - Spaans Leren Eindhoven
 • Meld je vrijblijvend aan

 • Je gegevens zijn 100% veilig

 • Snel een antwoord op je vraag

 • We beloven je nooit spam te sturen

Spaans leren Eindhoven – ¡Adelante!
Professor Horowitzstraat 200 (eerste etage)
5651 GW Eindhoven (Strijp-S)
Nederland

Email: info@spaanslereneindhoven.nl
Tel: 06-22156666


  Reviews van onze cursisten

  Rated 5 out of 5
  3 augustus 2019

  Super enthousiast geworden over de Spaanse taal, mede door Patricia. De lessen zijn veelzijdig, goed op niveau en Patricia is een enthousiaste lerares. Ze staat open voor suggesties van cursisten, brengt leuke werkvormen in en we hebben de eerste cursus afgesloten met een heerlijke en gezellige borrel. Mij zie je na de zomervakantie weer terug :-)!

  Debra Navratil
  Rated 5 out of 5
  18 juli 2019

  Een duidelijk en goed te volgen cursus. Lessen zijn gezellig waardoor je gemotiveerd wordt om vooral door te gaan.

  Emmy Eugelink
  Rated 5 out of 5
  28 juni 2019

  Wij zijn begonnen aan de 2e cursus Spaans en we zijn erg enthousiast. Na de 1e cursus wilde we echt niet stoppen, het is een beetje verslavend. Patricia geeft zo leuk les en we leren er zo veel en de sfeer in onze groep is super. Gracias Patricia

  Leonie Thijssen
  Rated 5 out of 5
  27 maart 2019

  Temidden van een fanatieke, enthousiaste en gezellige groep maken wij op een erg leuke manier kennis met de Spaanse taal. Een niet al te grote groep die niet eens wil pauzeren omdat ze zoveel mogelijk wil leren. Er wordt vanuit leerboeken gewerkt en er wordt aandacht gegeven aan het met elkaar spreken in het Spaans. Vooral dat laatste is belangrijk omdat het voor iedereen in het begin toch best lastig is. Patricia neemt ons daar op een prettige in mee. We zijn nog beginners en hebben er nog lang niet genoeg van!

  Marjolein
  Rated 5 out of 5
  27 maart 2019

  Heb pas sinds kort Spaanse les van Patricia en kan niet anders zeggen dat het heel leuk is. Ze geeft op een hele leuke leerzame manier les, helemaal TOP!

  Astrid
  Rated 5 out of 5
  13 december 2018

  De afgelopen jaren heb ik Spaanse les gehad van Patricia.
  Niet alleen heb ik veel geleerd, maar ze maakte het ook altijd gezellig.
  Patricia geeft prettig les en zorgt voor afwisseling.
  Af en toe een boek lezen, artikelen uit tijdschriften behandelen, liedjes luisteren en films bekijken, om die daarna samen te bespreken. Dus niet alleen grammatica, maar ook lezen, luisteren en praten komen aan de orde. Persoonlijk vond ik deze afwisseling erg fijn. Het tempo is prima en wordt overlegd met de medestudenten, zodat iedereen tevreden is.
  Momenteel ben ik een tijdje gestopt, maar als ik het weer ga oppakken, kies ik zeker voor de lessen van Patricia.
  Aanrader dus!

  Elly Peeters
  Rated 5 out of 5
  28 november 2018

  Ik heb enkele jaren Spaanse les gevolgd bij Patricia met als doel om tijdens vakanties in Spanje iets gemakkelijker contact te krijgen met de bevolking en beter uit mijn woorden te komen o.a. in winkels, bij het vragen naar de weg en in het Ziekenhuis!! De lesstof die gegeven werd speelde hier goed op in. Het begon vrij eenvoudig en bouwde elk jaar op naar een hoger niveau (denk vooral aan grammatica). Als groep hadden we veel inbreng over wat we wilden behandelen. Patricia bereidde dan een les op maat voor naar onze wens. Leuk waren het luisteren naar, en vertalen van, Spaanse liedjes, de woordspelletjes en het lezen van een boek. Patricias enthousiasme voor de Spaanse taal en het land Spanje zorgt ervoor dat je graag naar haar les gaat. Haar manier van lesgeven is ongedwongen.

  Clair
  Rated 5 out of 5
  13 november 2018

  Met veel plezier heb ik de Spaanse lessen bij jou gevolgd. Tijdens deze lessen heb ik veel geleerd , omdat wij van jou even veel aandacht kregen en allemaal goed en gezellig met elkaar de lessen konden volgen. Omdat wij met een groep van zes personen de lessen volgden , heb ik dit ervaren als zeer fijn , en daardoor de tijd gekregen om alles , op een rustige , en gemoedelijke manier de lessen te volgen. Het tempo van de lessen was prettig en op een professionele wijze samengesteld waardoor deze makkelijk te volgen waren. Ik heb veel geleerd en vindt jou manier van les geven heel plezierig en goed, waardoor ik het gevoel heb gekregen veel geleerd te hebben en mijn kennis van de Spaanse taal goed te kunnen gebruiken. Graag wil ik jou aanbevelen bij iedereen en om je een cijfer te geven tussen 1 en 5 zal ik voor de 5 kiezen omdat ik aan mijn cursus een heel fijn en tevreden gevoel heb over gehouden.

  Albert van Stiphout